Infoisinfo Nederland

Diksap
Biologisch in Helmond

https://www.diksap.nl
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 0492 564 17?

Adres

Korendijk 13. P.C. 5704 RD, Helmond, Noord Brabant.
Toon kaart


Wat moet je weten over Diksap

Gezonde Voeding in Helmond, Frisdranken Leverancier in Helmond, Productie Dranken in Helmond

Diksap is een merk limonadesiroop dat gemaakt is van puur fruit en verder niets!

De limonadesiroop zonder suiker wordt als sinds 1949 gemaakt door Limburgse fruittelers. De eerste Diksap kwam onder de naam Covelt Dixap op de markt en dat merk bestaat nog steeds.

Wij bieden het beste van de natuur, zonder nare bijsmaken. Diksap is 100% fruit en daar hebben we weinig aan toe te voegen, want de natuur is al zoet genoeg.

Ouders die kiezen voor Diksap, kiezen voor een limonadesiroop zonder suiker of andere toevoegingen. Ook andere kunstmatige kleur-, smaak- en geurstoffen hebben we achterwege gelaten. Het is dus een aanmaaklimonade gemaakt van puur fruit (100% vruchtenconcentraat) en verder niets.

Wij krijgen vaak de vraag vanaf wanneer Diksap aan kinderen gegeven mag worden. En dat is begrijpelijk, u wilt immers het beste voor uw kinderen.

Wij adviseren net als het consultatiebureau om kinderen en baby's vanaf zes maanden diksap te geven. Wil je je zoontje of dochtertje (of je kleinkind … “lekker oma!”) laten genieten van de pure smaak van fruit? En vind je ook dat we eens moeten ophouden om zomaar overal toegevoegde suikers in te doen? Dan is Diksap de uitkomst.
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Producten

Diksap betekent letterlijk ingedikt sap. Het is dus niets meer en niets minder dan geconcentreerd vruchtensap.Alleen dat; geen toevoegingen. Om diksap te maken wordt er water uitgehaald. Een heleboel water, want om 1 liter diksap te maken is er maar liefst 10 kg fruit nodig. Kun je nagaan hoeveel smaak er in een flesje diksap zit!

Foto's en video's

Extra informatie

  Openingstijden Opening Sluitend
   Maandag tot en met vrijdag 9:00 16:30

Beoordelingen van Diksap (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe