Infoisinfo Nederland

Emmers-bedrukken.nl
Groothandel in Helmond

https://emmers-bedrukken.nl/
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 049234744?

Adres

Landvoort 13. P.C. 5706HE, Helmond, Noord Brabant.
Toon kaart


Wat moet je weten over Emmers-bedrukken.nl

Relatiegeschenken in Helmond, Plastic Emmers in Helmond

Emmers-bedrukken.nl bedrukt al sinds 2012 een groot assortiment aan emmers voor tal van bedrijven en organisaties. Van 5 liter tot en met emmers van 20 liter, van 1 kleur bedrukking tot en met full color bedrukking. Met regelmaat voegen wij nieuwe producten of varianten aan ons assortiment toe. Zo bedrukken wij ook kuipen en gereedschapbakken.

Kwaliteit in drukwerk en service
Verder staan wij voor hoge kwaliteit, niet alleen in ons drukwerk maar ook in onze service. Beschikt u bijvoorbeeld niet over het juiste digitale artwork, dan kunnen wij dat voor u ontwerpen. Voordat wij uw logo of tekst op de emmers bedrukken, ontvangt u gratis een digitale drukproef ter goedkeuring. Gedurende het proces houden we u altijd op de hoogte. Tevens bieden wij snelle levering. Dat is mogelijk omdat veel van onze emmers uit voorraad leverbaar zijn en bedrukking in Nederland plaatsvindt.

1 aanspreekpunt
Heeft u een vraag? Wilt u bijvoorbeeld weten welke emmer geschikt is voor uw doeleinden of heeft u de emmers snel nodig? Wij helpen graag. Bij ons heeft u contact met 1 productexpert. En niet tevreden, dan lossen wij het graag voor u op.

Wij leveren, bedrukken en vullen hoge kwaliteit emmers t/m huis-tuin-keuken emmers. Een origineel relatiegeschenk van 5, 10, 12 liter met uw eigen logo.
Lees verder...

Sociale netwerken

Producten

Eco emmer, 12 liter: gemaakt van recycled materiaal, hoge kwaliteit. Verkrijgbaar in geel, groen, grijs, blauw, oranje, rood, wit en zwart.
Kalver emmer, 12 liter: gemaakt van kwalitatief zeer hoogwaardige kunststof en bestand tegen temperaturen tot -20 graden celcius. Verkrijgbaar in wit, donkergeel HKS 5, lichtgeel RAL 1021, rood, blauw, donkerblauw RAL 5013, groen RAL 6018, donkergroen RAL 6028 en grijs.
Promo emmer, 10 liter: huis- tuin en keukenemmer. Verkrijgbaar in rood, blauw, wit en groen.

Foto's en video's

Beoordelingen van Emmers-bedrukken.nl (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe